Ervaringen van cliënten

Strubbelingen op werk en in relatie

Amira weet door haar scherpe analyse en kritische vragen snel tot de kern van het probleem te komen. Gelukkig blijft het daar niet bij, maar heeft ze ook praktische handvatten om hier mee aan de slag te gaan en tot een werkbare oplossing op maat te komen. Erg fijn om zo aan de slag te kunnen!

Office manager, 35 jaar

Overvallen door emoties

Ik kwam bij Amira terecht omdat ik last had van plotse eenzaamheid en intens verdrietige gevoelens, zonder aanleiding. Ik wist niet wat ik met deze emoties moest die me opeens konden overvallen. Met Amira ben ik hier stukje bij beetje achtergekomen, en vooral ook hoe ik ermee om kon gaan. Er is veel meer ter sprake gekomen dan ik had verwacht, ik kon zo eerlijk en open zijn, en ik merkte hoe fijn het kan zijn om op die manier met iemand te praten. Ik heb iedereen om mij heen therapie (bij Amira) aangeraden!

Studente (22 jaar)

Overspannen

Toen ik afgelopen jaar overspannen ben geraakt door allerlei grote veranderingen in mijn leven, heeft Amira mij geholpen om weer in mijn kracht te komen. Dit deed ze door onder andere goed te luisteren, mij te begeleiden bij mijn hoogsensitiviteit en mindfulness oefeningen in te zetten. De rust die Amira uitstraalt en haar oprechte aandacht zorgden ervoor dat ik mij gelijk op mijn gemak voelde bij haar. 

Onderzoeker en consultant, 31 jaar

coaching sessions

I came in contact with Amira through ProudMom for work-life balance coaching sessions. She has a lot of experience and gets easy to the root of the issue. Based on that it is possible for her to provide the right tools to work further. For my understanding ProudMom is most used during maternity leave, I was already working when I start going to the coaching sessions and I have to say that I got much more of the sessions with her than if I would have taken them during my maternity leave. The sessions were very insightful and some of the biggest questions I had when I start, could be sort out and set in a place where I can do something with them and move forward. After the last session I made a plan and start working on what I really want to do. I am almost sure without her help I wouldn’t even know where or how to start.

junior manager, 39 jaar

coaching work-life balance

Ik heb enkele coachingssessies gevolgd na mijn 2e zwangerschapsverlof, in het kader van het "proud mom" work-life pakket. Amira luistert goed, is prettig in het contact en weet tot de kern van een probleem te komen. Ze is nuchter en toegankelijk en heeft mij inzichten gegeven  ten aanzien van mijn werk, balans en pedagogiek, waar ik nog steeds profijt van heb.

Huisarts, 35 jaar

Uit de pas

Op het werk liep het al lange tijd niet lekker en ik zat voor mijn gevoel vast in een baan die me veel levensvreugde ontnam. En dat terwijl ik altijd al bij deze organisatie wilde werken! Erg verwarrend allemaal. Daarnaast waren ook de gebrekkige waardering voor mijn werkzaamheden en een ontbrekende relatie tussen geïnvesteerde energie en voldoening voor mij reden om eens bij Amira aan te kloppen. Na een aantal gesprekken bleek al snel dat ik een ideaalbeeld van een carrière had geconstrueerd dat eigenlijk niet meer overeenkwam met mijn persoonlijke behoeften. Blijkbaar zijn op den duur mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling uit de pas gaan lopen. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar door mijn gesprekken met Amira heb ik geleerd in relatie tot mijn werk beter naar mijn intuïtie te luisteren. Haar aandacht, geduld en kritische vragen hebben veel in mij losgemaakt. Inmiddels heb ik de overstap naar een andere baan gemaakt.

Onderzoeker, 37 jaar

Kritische spiegel

Af en toe heb je even een grapje en een kritische spiegel nodig om zelf een stapje vooruit te kunnen zetten. Met een warme, scherpe blik heeft Amira mij geholpen mezelf op alle vlakken beter te begrijpen. Amira luisterde naar mijn behoeften, en wist die vervolgens om te zetten in actiepunten. Nu kan ik het weer even zelf, en daar ben ik dankbaar voor.

Studente (23 jaar)